Sidor

söndag 12 september 2010

Explosion taco pie


4 portioner


Färdig pajdeg, eller enligt valfritt pajdegsrecept
600-700 g köttfärs
1 gul lök
1 dl vatten
1 påse Santa Maria Tex Mex Explosion Taco Spice Mix
2 tomater, skivade
½ dl Santa Maria Tex Mex Red Jalapeño

Topping
2 dl crême fraiche
2 dl riven ost
1 påse Santa Maria Tex Mex Taco Topping Ranch Style

TILLAGNING
Tryck ut degen i en pajform. Gärna en pajform med höga kanter och löstagbar botten. Förgrädda ca 10-15 min i 200°C. Bryn köttfärsen och löken. Tillsätt vatten och Explosion Taco Spice Mix. Koka så att köttfärsen blir rätt så torr. Lägg allt i pajskalet. Tomater och jalapeño läggs överst på köttfärsen. Blanda och bred toppingen ovanpå pajen. Grädda 10-15 min i 200°C tills ytan fått vacker färg. Servera med en stor blandsallad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar